Handgemaakte hoeden kopen in Utrecht


Voor handgemaakte hoeden ben je bij The Demon Monkey in Utrecht aan het juiste adres. Als ervaren hoedenmaker voorzie ik je graag van een maatwerk hoed die volledig aansluit bij jouw persoonlijke wensen en uitstraling. Mijn handgemaakte hoeden voor dames en heren overtuigen door hun uitstekende kwaliteit door het gebruik van hoogwaardige materialen. Als je op zoek bent naar handgemaakte hoeden sta ik dan ook graag voor je klaar.

Een hoed vertelt wat over wie je bent. Hoeden kunnen zowel casual, stoer als chique gedragen worden en hebben een tijdloze uitstraling. Dat geldt zeker voor handgemaakte hoeden. Als hoedenmaker vertaal ik jouw wensen graag in een hoed die helemaal bij je past. Jouw wensen kun je aan mij kenbaar maken aan de hand van een kennismakingsgesprek. Zo weten we straks beiden dat je de hoed kunt dragen die jij graag wilt.

Mijn handgemaakte hoeden zijn geschikt voor dames en heren. Ze worden veelal gemaakt van vilt of stro van hoge kwaliteit. Daarna volgt er een proces waarin meten centraal staat. Handgemaakte hoeden worden vervaardigd volgens jouw hoofdomtrek waardoor je straks zeker bent van een uitstekende pasvorm en draagcomfort. Als je op zoek bent naar hoeden in Utrecht ben je bij The Demon Monkey dan ook aan het juiste adres.

Handgemaakte hoeden

Exclusieve handgemaakte hoeden omgeving Utrecht

Als vakkundig hoedenmaker weet ik hoe belangrijk het is om een unieke en op maat gemaakte hoed te kunnen dragen. Het verzekerd je niet alleen van een uitstekende pasvorm, maar op deze manier kun je ook een mode accessoire dragen welke geheel voldoet aan jouw wensen. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je kiest voor een hoed met een bolle vorm, een hoed van stro of vilt.

Mijn handgemaakte hoeden worden op een perfecte manier afgewerkt. Dit garandeert een exclusieve uitstraling. Daarbij bied ik je diverse mogelijkheden. Hierbij kun je denken aan een extra lint om de hoed voor het insteken van een veer, of een gebrande afwerking waardoor het lijkt alsof de hoed al doorleeft is. Dit geeft een extra dimensie aan de hoed.

Natuurlijk kun je ook een keuze maken uit één van mijn eigen ontwerpen. Deze ontwerpen kunnen als inspiratie dienen voor jouw eigen hoed. Daarnaast geeft het je een idee van wat er allemaal mogelijk is als je op zoek bent naar handgemaakte hoeden. Door mijn ruime ervaring en passie voor het vak als hoedenmaker, kan ik je natuurlijk ook altijd voorzien van een passend advies. Kijk vooral ook even op mijn social media pagina’s voor inspiratie.